Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da bildirmek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

 Fonksiyonel olduğu derece süsleyici tasarımlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; yan sayısı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak dokumalmalıdır. Kapının iyi çkırmızıışmasını temin etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

Binanın kucakinden süfliya yakın inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif Yangın Merdiveni Kapısı katlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın kapısı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Ferdî verilerin çalışmalenme amacını ve bunların amacına akla yatkın kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Firmaların genel olarak pratik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; aşağıda bulunan Garaj yerine iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page